Onafhankelijk bouwkundig advies

C-M-C BV is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, welke is gestart in 1999 met als doel adviserende ondersteuning te bieden aan (keten)bedrijven op het gebied van bouw-, verbouw en onderhoudsactiviteiten.

De kernactiviteiten van C-M-C

Ontwerpen en (technisch) tekenen
Verzorgen van diverse vergunningen
Opstarten en begeleiden van het bouwproces
Voorbereiden & ondersteuning van het werkproces
Sleutelrol tussen verschillende partijen in het project
Oplossend & pragmatisch vermogen
Meer dan bouwtekeningen

De ideale bouwkundige adviseurs

Het voorbereiden of ondersteunen van het daadwerkelijke werkproces.

te weten het schrijven van de werkomschrijvingen, het maken van een planning van het werk, het budgetteren en het bewaken van de kosten en risico’s. We plannen sessies met belanghebbende, bewaken de tijd, kwaliteit en financien. Uw problemen zijn onze zorgen.

Verzorgen van diverse vergunningen

Bijvoorbeeld voor ontwikkelings- en bestemmingswijzigingen, sloopvergunningen, nutsaansluitingen. Maar ook herzorgen van WABO (bouwkundige) Omgevingsvergunningen. Bijvoorbeeld voor nieuwbouw van (winkel)locaties, dakkapellen, constructieve uitbreidingen, garages, kantoren, nieuwbouwwoningen op privéterreinen, hotels en restaurants. Kortom, elke (bouw)activiteit waarvoor een vergunning nodig is.

Sleutelrol, pragmatisch en oplossingsvermogen

Tussen gemeente, brandweer, aannemers, installateurs, constructeur, externe architect en de zo belangrijke juridische regels. Voorts bieden wij een oplossend en pragmatisch vermogen. Alternatieve oplossingen zullen worden toegepast en implementatie van kennis uit eerdere projecten.