Onafhankelijk bouwkundig advies

C-M-C BV is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, welke is gestart in 1999 met als doel adviserende ondersteuning te bieden aan (keten)bedrijven op het gebied van bouw-, verbouw en onderhoudsactiviteiten.

Bouwkundig Advies

Wij zijn een bouwkundig adviesbureau die sinds 1999 ketenbedrijven ondersteunt bij hun expansie, 

maar ook bij de verbouw van locaties en andere aanpassingsactiviteiten in hun locaties. 

C-M-C BV is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Principieel werken wij niet aan turn-key projecten. 

Turn-key zorgt er voor dat er geen onafhankelijke beslissing wordt genomen, omdat er een afweging vanuit een financieel opzicht gemaakt moet worden die de turn-key partij altijd in de portemonnee zal raken, waardoor van een onafhankelijk advies geen sprake meer zal zijn. 

Wij verzorgen onze werkzaamheden op offertebasis inclusief een open begroting. 

Dit zorgt ervoor dat het voor u als opdrachtgever helder en duidelijk is wat u van ons kunt verwachten. Meerwerk is ons vreemd, tenzij er vanuit de opdrachtgever drastische wijzigingen worden doorgevoerd. 

C-M-C BV kan u ondersteuning bieden bij het uitvoeren van bouwkundige opnames, het maken van bouwkundige tekeningen, ontwerpen voor wat betreft bouwkundige onderdelen en het verzorgen van omgevingsvergunningen, dan wel een Gebruiksmelding/Gebruiksvergunning. 

Desgewenst kunnen wij ondersteuning bieden bij het uitvoeringsproces voor wat betreft het aanvragen van offertes, het maken van werkomschrijvingen en het toezicht/directievoeren tijdens de uitvoering. 

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers, allen met een eigen karakter. Duurzaamheid zien wij in de samenwerking als een rode draad, waarbij de discussie mag worden aangegaan omtrent prijzen en materialen en daarbij mag C-M-C BV meedenken in verbeteringen in het totaal en niet alleen in de directe kostenbesparing. 

Uiteindelijk kost kwaliteit geld, het gaat er alleen om in welke hoedanigheid. 

 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Leyweg 1481 

2548 AE The Hague 

Tel.: +31 (0)174 – 22 60 55 

E-mail: info@c-m-c.nl