Welkom op de website van C-M-C

C-M-C B.V. staat voor Constructions, Management en Consultancy. Een persoonlijk, onafhankelijk en ervaren bouwkundig adviesbureau met enthousiaste specialisten, ieder op zijn/haar gebied. Onze mensen helpen en adviseren meer dan 10 jaar bij nieuwbouw en verbouw van huizen, winkels en winkelcentra en het beheer van uw VvE. Daarbij nemen we u alle zorgen uit handen. Het liefst doen we dat voor alle partijen: kopers, huurders, winkeliers, (project)ontwikkelaars, bouwondernemingen, aannemers, makelaars.

Alles in de hand

We adviseren, tekenen, overleggen, doen het projectmanagement, regelen en begeleiden omgevingsvergunningen (bouwvergunningen). In een bouwkundige, technische omgeving zorgen wij voor de menselijke maat. En we leggen alles vast in ons projectmanagementsysteem. Zodoende houdt C-M-C B.V. alle onderdelen van het (ver)bouwtraject in de hand.

Werken op maat

Vanuit onze onafhankelijke positie kunnen we goed en goedkoop inkopen. Dat voordeel is altijd voor onze opdrachtgevers. Gegarandeerde onafhankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden niet van Turnkey-oplossingen. We werken altijd op maat. Flexibel en met een scherp oog voor de planning en de financiën.

Vanuit onze jarenlange ervaring met bouwkundige projecten richten we ons op de retail (voornamelijk winkels en winkelcentra), kopersbegeleiding en het beheer van VvE’s.

Soms lopen zaken anders dan gepland. Maar wij zijn proactief en flexibel. We lossen alle problemen op. Daar kunt u op rekenen.