Beheer en onderhoud van winkels(ketens)

C-M-C Beheer & Onderhoud heeft ruime ervaring met het onderhoud van winkelpanden. Dat begint al met de opstart en begeleiding van de bouw van een winkelruimte. Hierin verzorgen wij het maken van de bouwtekeningen, de vergunningaanvraag en het coördineren van de bouwwerkzaamheden tot en met de oplevering. Dat betekent dat wij precies weten hoe het pand is opgebouwd, welke installaties er zijn toegepast en wie de leveranciers zijn. Waardoor het logisch is om na oplevering het beheer & onderhoud van de winkel bij C-M-C Beheer & Onderhoud onder te brengen. 

Ook voor winkels waar wij de begeleiding niet voor hebben gedaan, zetten wij graag onze ervaring in!

 

Voor het dagelijks beheer maken wij een inventarisatie van het pand en de installaties met de daaraan gekoppelde onderhoudscontracten. 

De winkelmedewerkers melden direct de storingen aan C-M-C Beheer & Onderhoud. Dit betekent dat u niet met de storingen wordt belast, maar dat u wel direct inzicht heeft. 

 

Wij verzorgen voor u de managementrapportages en de concept begrotingen. Voor de jaarverslagen verzorgen wij tijdig alle benodigde cijfers.