Beheer en onderhoud van scholen

C-M-C Onderhoud & Beheer is een ervaren partij met goede kennis van de markt en  de marktbewegingen. Wij zijn uitstekend op de hoogte van wetgeving en eisen die voor schoolgebouwen van toepassing zijn.

 

C-M-C verzorgt voor u de onderhoudsklachten en het planmatig onderhoud voor uw gebouwen. Wij zorgen ervoor dat u geen tijd verliest met het zoeken naar bedrijven die lekkages, storingen en reparaties verhelpen. In onze contacten met aannemers wordt speciaal aandacht besteed welke maatregelen er op de scholen moeten worden getroffen.  Wij zullen samen met onze klanten vaststellen hoe  bedrijven op scholen te werk gaan. Hiervoor sluiten wij prestatiecontracten (of wel service level agreements) af met uitvoerende partijen.

 

Voor beheer en onderhoud inventariseren wij uw panden, slaan alle gegevens op in onze database en waar nodig zal er een MeerJaren OnderhoudsPlanning worden opgesteld. Zo kunnen we alle activiteiten, zowel het dagelijks onderhoud als planmatig onderhoud in één systeem verwerken en is alle data aanwezig  voor toekomstig onderhoud.  U kunt dagelijks inloggen om actuele acties te zien en wat de status ervan is. C-M-C Onderhoud & Beheer levert u alle gegevens aan voor uw begrotingen en jaarverslagen. 

Onze missie naar de schoolbesturen is ondersteunend en ontzorgend.