Kopersbegeleiding

Iedereen die een nieuwbouwwoning koopt, krijgt ermee te maken: het meer- en minderwerk. De keuzes die moeten worden gemaakt, lijken oneindig. Waar komen de stopcontacten, welke kleur tegels in de badkamer, wel of niet meteen die aanbouw, carport of dakkapel laten plaatsen? Voor (project)ontwikkelaars en aannemers is het in kaart brengen van het gewenste meer- of minderwerk een tijdrovende lastige klus. Tijdrovend omdat met alle toekomstige bewoners de mogelijkheden besproken moeten worden. En lastig omdat onervaren kopers soms tijdens de bouw nog willen terug komen op een eerdere beslissing of daar toch nog eens over willen praten. Op dat terrein kan C-M-C B.V. voor de ontwikkelaar en de koper een belangrijke rol spelen.

Ons doel: tevreden kopers én tevreden opdrachtgevers

C-M-C B.V. is en blijft onafhankelijk. Ontwikkelaars schakelen ons in om kopers te begeleiden bij hun keuzes. Hoe beter ze zich daarbij geholpen voelen, hoe makkelijker de bouw verloopt. We bereiden kopers voor op de dingen die komen gaan in een nieuwbouwproject. Daarbij komt ook nog dat we – door onze ervaring in eerdere nieuwbouwprojecten – weten wat kopers willen en wat ontwikkelaars kunnen! Die combinatie zorgt ervoor dat C-M-C B.V. voor beide partijen een hoop onnodige kosten kan besparen. We grijpen in als kopers dingen willen die niet kunnen, maar we helpen ook zaken voor elkaar te krijgen die op het eerste gezicht onmogelijk leken.

Geen gedoe

Kopers die niet weten wat ze moeten, kosten u als (project)ontwikkelaar of aannemer veel tijd. C-M-C B.V. zorgt ervoor dat kopers precies weten wat ze te wachten staat. Waar ze over moeten nadenken. Op die manier kunt u zich richten op de dingen waar u goed in bent: huizen (ver)bouwen. Wij regelen dat de kopers op tijd hun keuzes bekend maken. We helpen ze bijvoorbeeld met de bezoeken aan de keuken-, badkamer- en tegelshowrooms. En we leveren de woningen op. C-M-C B.V. neemt al het regelwerk uit handen. Zowel voor de koper als voor de ontwikkelaar.

Dat is wat we willen. Wij zorgen ervoor dat de kopers tevreden zijn. En dan zijn onze opdrachtgevers dat automatisch ook.