Retail

Retail, winkels, winkelketens en winkelcentra zitten in onze hart en nieren. Sinds de oprichting van C-M-C B.V. in 1999 doen we de bouwbegeleiding voor onder meer Hennes & Mauritz en Aktiesport. We denken bij de bouw van een nieuwe winkel of een verbouwingsproject vanaf het begin mee, we begeleiden de bouw en we doen de nazorg zodra de winkel open is. En dat doen we allemaal om tot een optimaal resultaat te komen: tevreden winkelende klanten die zich op hun gemak voelen in de winkel.

Ook losse onderdelen

Het liefst doen we de totale bouwbegeleiding. Maar als daar geen ruimte, tijd of geld voor is, nemen we graag losse onderdelen voor onze rekening. Denk hierbij aan het opstellen van het budget, het opstellen en bewaken van de planning, het schrijven van bestekken, het organiseren van bouwvergaderingen of het aanvragen van een omgevingsvergunning (bouwvergunning).

Omgevingsvergunningen

Het verkrijgen van de benodigde vergunningen is vaak een lastige klus. De medewerkers van C-M-C B.V. kennen alle bouwkundige regels die een rol kunnen spelen. Ook zijn we op de hoogte alle procedurele ins en outs. Daardoor verloopt uw vergunningaanvraag bij ons sneller en soepeler dan bij andere bedrijven.

Wij vragen niet alleen alle vergunningen aan, wij begeleiden het traject van voor tot achter. We overleggen met u, met de betrokken instanties en zorgen ervoor dat iedereen precies weet waar hij aan toe is … wat wel en wat niet kan. Mocht het nodig zijn, dan passen de mensen van onze eigen tekenkamer de (bouw)tekeningen aan. Op die manier neemt C-M-C B.V. voor iedereen zorgen uit handen.

Een vergunning regelen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarvoor moet je veel overleggen en bijstellen. En dat doen we graag.