Visie

C-M-C B.V. heeft een duidelijke visie op de bouwwereld en bouwkundig advies. Achter de vaak harde wereld van machines, installaties en beton gaan wensen van mensen schuil. Wij zijn er om die wensen in kaart te brengen, te onderzoeken en mogelijk te maken. Wensen van ontwikkelaars en aannemers, maar vooral ook van kopers en huurders. Vanuit die visie biedt C-M-C B.V. totaaloplossingen voor (ver)bouwtrajecten. We nemen alle zorgen uit handen van onze opdrachtgevers. Met grote aandacht voor de menselijke maat. Vanuit onze visie, uiteenlopende ervaring, multidisciplinaire aanpak en onze persoonlijke insteek kunnen we alle soorten klussen aan. Van advies en begeleiding bij het plaatsen van dakkapellen tot het opleveren van een nieuw winkelcentrum met 130 winkels. Maar ook het technisch en administratief beheer voor uw VvE.

Persoonlijke inzet

Hoe uiteenlopend die zaken ook mogen lijken, we doen ze met passie, flexibiliteit, persoonlijke inzet, durf en lef. Doordat we voortdurend schakelen tussen de verschillende rollen weten we precies wat iedereen wil en kunnen we daarop anticiperen. Bovendien zijn we met een groot team, waardoor u altijd bij ons terecht kunt. Al zorgen we altijd voor één aanspreekpunt. U kunt erop rekenen dat uw contactpersoon vanuit C-M-C B.V. weet wat er speelt en van alle details op de hoogte is.

Tevreden klanten

We geloven sterk in oplossingen op maat. We adviseren u over alle mogelijkheden – mocht het nodig zijn dan maken we ook de bouwtekeningen – en vragen meerdere offertes aan. Daarmee zijn onze opdrachtgevers verzekerd van een goede prijs. En wij van tevreden klanten! Tevreden klanten die steeds weer bij ons terugkomen. Wij geloven in duurzame, langdurige samenwerking, ook in roerige tijden. Op basis van wederzijds vertrouwen en geloof in ieders kunde en specialisme

Behalve bouwen, doen we eigenlijk alles. We weten precies wat er overal bij komt kijken.